Klik-klik tahu, tolong menolong

Thursday, May 13, 2010

FUNCTION GILANG GEMILANG.................................

9HB Hani pegi ke function gilang gemilang dekat PLACE OF THE GOLDEN HORSES..Tempat yg sangat hebat dimana berdirinya org2 hebat dekat situ..terpegun seketika lihat situasi dekat situ...

Ni suasana diluar dewan masa ni lom masuk lagi bila masuk kat dalam dewan lagi gamat upanya..ha3..





Sebelum masuk dewan biasa la pasing la nama dulu untuk lekat kat baju nanti hilang susah lak nak cari he3....yg pegang list nama tu tau tak siapa..tu la Doktor pakar tulang..namanya MUHD NUR AZMIN....org yg telah jadi hebat dan tgah memimpin org2 bawah tuk jadi hebat macam dia...tak rugi berada dibawah naugan dia...bayak yg boleh dipelajari...
Kata2 dia yg bawa se3mangat..
Berkawan dengan orang2 hebat insyaallah kta akan jadi hebat..
Berkawan dengan org2 pandai insyaallah kta akan belajar jadi ...pandai..
Orang kaya tidak akan mgalah..org mengalah tidak akan kaya...
...
.
Ni pula gaya kat dalam dewan...memag gamat punya ramai.. klu dok jauh2 mmg tak dapat dah nak cari..nasib la nombor kerusi dekat2 ngan group je...tu pun dapat dok belakang je..





Tengok la Hani dah kna apit oleh dua org adik..".jangan lari tau dngar sampai habis" he3..... kata dua2 org....
Ni dua org hebat yang dah lama cebur diri dalam bidang ni..dua2 dah berjaya...tapi dia org tak penah lupakan Hani klu tak tau tanya je mesti jawab puny a lah...sebenarnya org2 hebat ni tak sombong cuma kta je yg takut untuk bergaul dengan mereka...

Tgok la ni...bukan begaduh k..ini cuma minta nasihat dari org yg pandai..tapi mmg ok semuanya tak kedekut ilmu..sedangkan Hani tak kenal pun si mamat ni...tapi sekarang dah knal la..namanya RAZIF dari Melaka......


Ni si hensome ni namanya SHARIZAL RAHMAT.....Dulu dia keja M.A kat sebuah hospital tapi sekarang tak lagi..dah berhenti selepas join benda ni..sekarang dia wat benda ni full time....
dia ni mmg tak penah putus asa..sebb tu dia berjaya..semangat dia tak penah luntur...memang cekal org dia.....


Sebenarnya nk posing sorg2 tetiba mamat ni datang dari belakang join sekaki ha..ha...ada gak teman ...org hebat ni dari JOHOR BAHARU..namanya AMRI....Tapi tak sempat lak nk tanya dia keja apa..tapi rasanya dia wat benda ni full time dah...


Klu nak letak pic macam2 pic ada.. ni antara yg Hani pilih tuk letak kat dalam blog ni.. wat tatapan kta semua...
nampaknya ni je la yg Hani nak tulis dan kongsi dengan kekawan blog.....




8 comments:

Ozone1505 said...

bestnye dapat p function

zulkbo said...

salam ziarah hari jumaat
yang barakah..moga anda selalu sihat
hebat dan meriah nampaknya majlis..
tahniah..

shameel Iskandar said...

majlis yg sungguh meriah. moga Hani berjaya sentiasa. Aminn.

Sang Karipap said...

Function ape ni ye? Gempak giler..hehe

Chaon Cornerz said...

tak merasa lagi pegi function nie.. hope one day join jugak.. hehhe..

~ar!eyko san~ said...

teringin nk wat my wedding here =))

Bang rachmat said...

maaf saya kurang mengerti, tetapi sepertinya ada acara makan-makan ya?

djambu puadovich said...

wow! ni function MLM ke ni? mcm best...:)