Klik-klik tahu, tolong menolong

Thursday, May 6, 2010

SEMINAR MINDA JUTAWAN...............................

Salam wat semua kekawan blog..Dah lama tak dapat nk up date blog ni sekarang mmg sibuk sikit..nak tahu Hani tgah wat pe sekarang...
Tgah belajar macam mana nk jadi jutawan...he3.. satu seminar yg hani g kat ipoh baru2 ni mmg membuka minda tuk terus berjaya dalam hidup...Hani nak terus mencuba jadi diantara mereka yg berjaya..
Ramai yg Hani jumpa masa disana..seminar kat hotel 5 bintang..yg join Doctor, maneger bank..Ma..dan semua golongan org yg bekerja..Hani je suri rumah..Namun Hani yakin boleh jadi mcm dia org..apa yg penting rajin dan sangup korban masa dan memberi kometmen yg sepenuhnya...satu ikrar telah dilafas kan..
"SAYA HEBAT SAYA PASTI BOLEH BUAT'
"SAYA PASTI AKAN BERJAYA"


Ni pic masa kat sana.. ambil dari facebook group.....



ni pic Hani ngan hubby...


Ini pic masa dah selesai seminar tu...mmg happy sangat...dan ianya sangat hebat....semua org boleh jadi hebat..tapi atas usaha....dan berkeyakinan dalam diri sendiri untuk berjaya...
"GUNAKAN MINDA ANDA"
"JANGAN GUNAKAN AKAL"
Gagal sekali tak semestinya akan tewas untuk selamanya...bangun dan terus mencuba anda pasti berjaya...
.
.
.
9hb ni Hani akan turun KL lagi..untuk dengar seminar yg kedua....
.........TUNGGU.......

2 comments:

wadud@duad said...

maaf ini cuma sebagai pendapat saya, boleh percaya ke ngan sume2 tuh?hehe.. tapi bagus la kalau ada persepsi lain :-p

lepak2 la lam blog sya eh, kritik dan komen anda sangat sya perlukan untuk lbih memberi kemajuan dri saya :) thanks :)

hani said...

tima kasih atas comen anda..tu la berfikir perlu gunakan minda jangan guna kan akal..bergaul dengan org2 yg dah berjaya..pasti anda rasa betapa kecilnya diri anda......yg pasti ramai yg telah berjaya...