Klik-klik tahu, tolong menolong

Saturday, July 17, 2010

ENTRI KOSONG....

SALAM ...
Dua minggu ni hari yang paling malas nak wat entri..sesemuanya malas ..Hani pun tak tahu knapa kemalasan ni melanda...sesuatu yang buat mood hilang..Adakah Hani tgah fikirkan sesuatu.....
ENTAH LAH.....
Jiwa Hani resah sangat sekarang ni...Tapi klu fikir pun tak kan ada penghujungnya.....
btul la klu kita fikirkan sesuatu kita tak kan dapat tumpu pada yang lain..balik2 itu juga yang akan kita fikirkan...
RESAH...GELISAH...SEDIH ...KECEWA ...
Namun Hani berserah pada tuhan ....
Mohon diberi ketenangan....dan lapangkan hati Hani ni....
Itu je yang mampu Hani buat sekarang ni....

Ya..allah berikan lah ketenangan tuk hamba mu ini.....


Mungkin ini dugaan untuk ku....untuk terus sabar mengharunginya...

Kalau di beri pilihan Hani ingin terus merindui mu...
selamanya.....
SELAMA HANI MASIH BERNYAWA.....

14 comments:

Chaon Cornerz said...

semoga hepi2 slalu kak.. =)

padin said...

hehe moga hepi selalu, kak..

rammyd said...

jangan pernah lupa untuk berdoa.. :)

ASSOYFINGER67 said...

Apabila berserah pada Allah..itulah jalan terbaik kerana segalaNYA dari Dia...

ustaz eds said...

salam Hani
zikrullah membawa ketenangan jiwa...ubat yang paling mujarab

~roslinda~ said...

be strong :)

ozzy said...

salam...
Bila mood tak stabil mmg idea untuk menulis juga akan pudar..kalau buat en3 pun kita sendiri rasa x puas hati dengan hasilnya.

pawaka19 said...

kalau ada probs share2 kanlah..mybe leh tolong

m6hidrogen said...

putus cinta, putus wang, putus asa, mcm2 la.
mana ada orang hidup takde masalah?

Abu Luqman said...

salam ziarah pagi sabtu....apa khabar ..sihat...

M a W a D D a H said...

nape ngan hani...hepi2 selalu k..

Mario said...

take ur time sis...

tQah said...

moga sis hani di beri kekuatan dan segala dugaan menjadi penghapus dosa dan tergolong di kalangan para salihin...amin......


sabar ya sis.....

muaxxx...syg kamu...


(^_-)

NaNaJoe said...

sabar tonggak utama...
kak hani taw mana yg terbaik kan~ :)