Klik-klik tahu, tolong menolong

Thursday, July 29, 2010

HOBI.....

SALAM SEMUA......
Sebenarnya tak tau nak up date apa kat dalam blog ni....Ni nak cita pasal hobi...Semua org ada hobi kan...macam hani ..hobi suka membaca...pantang dapat buku mesti habis buku tu hani baca ...
Dengan ada blog ni lagi la hani suka sbb dapat masuk kedalam blog kekawan dan baca macam2 cerita..ada info baru dan sebagainya...walau pun Hani jejarang buat entri baru ..tapi Hani suka masuk singah kedalam blog kekawan untuk baca..nak2 blog
......NANAJOE.....
Untuk Nana.. Hani nak ucap kan trima kasih sbb tolong buatkan Hani banner yg cantik ni ...
banner ni bermakna tuk Hani sbb ada MAMA&PAPA.....
.....OZZY......
Blong ni pun hani suka masuk juga...yang hani baca salah satunya dia tulis entri...SUSAHKAH MASAK....
Sebenarnya tak susah.. boleh belajarkan klu tak tahu tapi perkataan 'M' tu yang buat ianya jadi susah...klu 'M' tu dah menguasai diri semua kja tak kan jadi....
....PADIN.....
Ini pula bloger yang paling ramah..siapa tak kenal padin...mesti semua bloger2 knalkan..orang yang paling mudah mesra dengan orang lain..ada je benda yang nak dibualkan..mmg tak segan la klu bercerita dengan dia ni...Banyak juga awad dia dapat..he3 itu tanda ramai yang sukakan dia..tahniah la Padin.....
...ULTRAMAN_88.....
Ni blog yang rajin cita pasal kartun dan cita2 penyelamat dunia..hahaha..agaknya dia nak jadi ultraman kut tapi tak kesampaian..cita2 hantu pun rajin gak dia tulis..tapi semenjak2 ni dia tulis pasal cinta..hehe bercintakah dia.....
jangan marah yer adik......
......KAK YATIE....
Ni pun blog kesukaan hani..cita dia bab masak aje..bulan puasa dah dekat ni nanti boleh la curi resepi kat blog kak yatie ni...semuanya cam sedap je..Padin juga la yang knalkan hani dengan kak yatie ni...hari ni masuk tengok kak yatie masak" Ayam goreng madu petaling"... cam sedap je.....
........
Banyak lagi la blog kekawan yang hani suka baca..nak tulis semua sampai esok pagi la tak tido jawabnya...kalau Hani tak lawat blog kekawan atau tak buat bw tu... tau tak hani wat apa...

Ni la keja hani...baca novel....ni koleksi yang separuh hani ada...separuh je la yang hani ambil pun...yang lain ada lagi...bila dah habis baca simpan la buat koleksi...
bila dah tak de apa nak baca lagi hani pegi la lepak libry...tu la tempat no 2 hani ...tempat nak hilangkan boring...klu bosan2.. klu ada masaalah di libray tu la tempat hani lepak....
Tenang je bila kat libry..tahu tak sebab apa..sebab tempatnya sunyi je..tak ada gagguan suara hehe...kepala pun tak serabut...klu bebudak bising ...pasti akan ada satu suara bercakap....
.....DIAM.....
....SEMUA TERDIAM.....
.....HANI PUN TERDIAM LA SAMPAI DISINI......

11 comments:

ozzy said...

Salam Hani..
Terima kasih krn meminati blog yg x seberapa ni..
p/s - blog hani ni pun makin cantik cuma jarang update

padin said...

salam kak..
aipp hehe rase segan plak baca akak tulis pasal saya

hehe.. akak terlalu memuji nih hehe, anyway thanx kak, moga terus berkekalan hendaknya silaturahim ni ekekee

RedBoy said...

kak, saya tak de dlm cite ni? huhu.. sobsob..

belalang hijau said...

name2 yg kak sebut tuh mmg patut pun d sebut...belalang pun mmg selalu singgah blog2 tuh ^_^

NaNaJoe said...

wah suka blog nana ye?heheh~~maceh kak..nana tlong cket2 jew~ :)
btw..best kan kalo dpt membaca dlm keadaan tenang~ :)

Chaon Cornerz said...

0o0o.. blog chaon takde.. hahha.. takpe..

ultraman_88 said...

haha..mana brcnta pon..
sja2 je post..
akk ni la
ekeke
semua dh awek org skrg..mana ada yg solo2..haha..tunggu akk carikn je nih

Abu Luqman said...

salam ziarah malam sabtu...maaf tnet saya slow ..ml nie ramai 09..jadi slow la

Faheem Jr said...

wah..cikmin suka novel jugak.. :)

ERSHAD said...

library kat kedah ni bising, sebab ramai bt study group pas tu bisik2. ingat org sebelah tak dengar la tu

hakimu90 said...

wah... suke bace novel... sume da abes bace ke ni???
btw... dipersila kan amik award dari blog saya ye :)

http://hakimu90.blogspot.com/2010/08/award-dari-skyleto.html