Klik-klik tahu, tolong menolong

Friday, March 26, 2010

MEMORI BLOGGER AWARD...

salam ptag jumaat yg sejuk ni sbb ujan turun dngan lebatnya...tetiba hani mendapat lagi satu Award dari kasih..setakat ni tak de lagi yg tag hani..oppp..lupa lak ada-ada sorg "black"..tapi hani tak wat pun sbb hani tak pandai ha3 kali hani cuba wat
..trima kasih untuk kasih sbb sudi tag hani.......

syarat-syarat untk award ini :
1.Bg ucapan trima kasih pada yg bagi award kat atas tu dan pos kan award dalam blog
memasing.......
sekali lagi trima kasih bebayak ye..........kasih.
2. List kan tarikh lahir ank no 1 dan seterusnya............sekali nama....tiru je cm dibawah ni........


Ami Insyira "23051977'


Ami farhana"25062002"

4..Sapa yg peknen letak gambor mana peknen..
hani tak peknen selamat la..gambar peknen montel la...ha3



5..Bagi la Award nie kat sapa2 hot Mama...yg korang kenal lah ye..

hani bgi kat mama yg hani rasa hot ekkkkkk...


1..........Mama Mimi
2..........Mama Yuka
3..........Kak Ngah
4..........Kak Anie
5..........El Arwen danish
6..........Mama Zureen
7..........
Hani pass tuk 7 org je ekkk........pandai2 lah ye cri hot mama yg lain lak........berapa ramai pun tak pe janji hot mama je.....




9 comments:

aNIe said...

Fadzhani...hahha...tima kasih...hot ke akak ni...tapi yang penting akak ni tak hot temper...buruk tu...hehehe

Insyaallah nanti akak buat ye...

Chaon Cornerz said...

wawa.. dapat award lagi.. tahniah2..

hani said...

tak pe kak Anie..anggap je la hot ha3..wat tau..

kakngah said...

hot mama bebeh!~

Pakcu said...

Tahniah kerana dapat award..ekeke

hani said...

tima kasih tuk pakcu dan chaon

akulah superman said...

best mama award.. tahniah...

pawaka19 said...

comelnye kocing tu

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

macam2 award dapat...

cepat bg saya pulak

hehehehe....