Klik-klik tahu, tolong menolong

Saturday, April 24, 2010

TAG!!!!!!!!!!!!!....

TAG......Entah kli keberapa Hani dah terkena TAG ni...Dalam-dalam boring internet slow gila ni tetiba si padin mengetag Hani..he3..Boring2 ada jugak keja nk wat..Tima kasih la padin yg namanya sama ngan hubby ku..tapi org nya tak sama k..he3......


Nasib la tak merepek merapu meraban pic je yg dia nk..
1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same

Hani selak la pic yg tersimpan kat dalam ni... ni aha pic nya ye..
  1. Ni pic pinggan yg Hani syag..ia masih dalam kotak lagi sbb lom dapat bli almari yg cantik untuk dia..Nak bli cam ne ..Rumah yang Hani sewa ni sempit ..dah penuh barang..klu bli lagi mana nk letak pula..Tunggu Hani pindah dok umah sendiri nanti..dapat la Hani bli umah yg cantik tuk nya juga.....

  1. Ni lak pic masa g PD hari tu..tgok la buah hati Hani yg hensome ni..he.3.jangan cemburu ye padin..ha3...Masa pegi mkn mlm kat TIARA BEACH kat PD terjumpa lak si mamat hensome ni sempat gak perposing dngan nya...Kat PD Hani ada mkn malam anjuran kem..mkn rejemental namanya..Makan mengikut alunan muzik...

  1. Ni pic pakaian yg wajib dipakai oleh lelaki..klu tak pakai baju ni kna saman la..he3..pempuan lak wajib berbaju kurung dan berkebaya je wat yg bukan islam bebas janji tak menjolok mata dah le...Best gak mkn dalam keadaan tenang dan sopan je tak leh bising2..Mkn nya apa tau tak ..ala2 barat tak kenyang de mkn benda2 tu.. nasib baik lom masuk dewan dah mkn dulu..he3..sbb dah tahu bagi yg tak tahu lepas je acara habis semua g cari kedai walau pun dah kul 12 mlm..lapar la..huhu...

Ok dah siap dah sempoi je..ni nk tag lak 8 org... ramainya..tgok bawah siapa yg kena ekk.. letak nama je wat sharat klu tak nk wat pun tak pe..tak de paksaan..

  1. PINKLADY...
  2. RUTI
  3. FIR.DHA.US
  4. SAKURA
  5. FNS
  6. UNGU VIOLET
  7. EL
  8. PAQ_SU
Sesiapa yg tak bzi tu leh la wat ye.....SALAM MESRA.....SEKIAN TRIMA KASIH........



3 comments:

padin said...

mana satu gambar yang ke-8 hani? wakakaka.. xcemburu pun lalalalala

hani said...

tiga3 gambar ke 8 ha3..

qellissa said...

cemburunya tgk buah hati dia...=)