Klik-klik tahu, tolong menolong

Wednesday, October 13, 2010

LAYAN JE....

Salam...
Mlm ni nak wat entri pasal cita kat tv3..Dari mula ikut cita philippine ni macam best je...boring2 tak de kja..tgok la cita ni..mula tgok gitu2 je..tapi bila dah mula tgok macam best je..
Hani ni jarang sangat tgok tv...tgok tv ikut mood....
Tapi entah knapa bila tgok drama (STAIRWAY TO HEAVEN)ni macam best pula..tak sabar nak tgok sampai penghujungnya....
Adakah sebab pelakonnya yang kacak dan cute sangat pelakon perempuannya...buat Hani suka tgok..atau pun sbb jalan ceritanya yang sedih...


Dapat kah mereka bersatu setelah bayak yang mereka lalui....ada kah lagi kekasih yang setia seperti dalam cita ni....

comel nya pelakon ni...suka Hani tgok dan lakonan nya pun boleh la tahan...jalan cerita yang menarik buat dia jadi lagi cantik he3...siapa nak tgok boleh la tgok kat tv3 ..jam 3 sampai kul 4 ptg...
JOM TONTON......


16 comments:

caliph shuriken said...

dulu kt tv3 ada citer ni versi korea.. skrg philiphine..
apa2 pun citer ni mmg best ^^

hani said...

oo..yer ke...

caliph shuriken said...

versi korea lebih cedih...

hani said...

aduh letih nak nangis he3..

wadud@duad said...

wa.. kantoi akak layan citer philipine, sama ngan mak wadud.. hahahha..
lawok2.. :p

hani said...

ha3..best apa..sekali sekala layan..

Mario said...

adoi,,,,tak minat citer2 camni...hehe

si biskut said...

Penah gak tengok sekali lepas tue dah taknak tgok...hehe

maCy said...

tak minat juga cam mario..hee

yott said...

pelakon prmpuan tu mmg comei sgt..

Chaon Cornerz said...

boleh layan jiwa kot cite nie kan.. hehhe.. comel jugak pelakon pempuan tue.. =)

Akma Azlin said...

Salam. Alah, sayang nya. Nak tengok tapi kat opis pulak

Tomato Gurl's Life said...

dah tau ending cerita ni akak..sebab ni cerita adaptasi dari cerita korea..tajuk pun sebijik...huhu

Rizuan Ismail said...

cite ni mmg best...kalo ade yg miss blh tgk kt tonton.com.my..

Lulu caldina said...

tagalog the best..

ngee..

iylia_hamie said...

mmg best citer nie...tapi asal cuti sekolah jer,tv3 duk tayang citer indon...ntah bile dpat habiskan citer tu pun x tahu...