Klik-klik tahu, tolong menolong

Sunday, October 3, 2010

SUASANA JAMUAN RAYA KAT DALAM KEM....

salam semua.........
Lepas raya ni mood malas telah melanda....semuanya malas..nak blogwalking pun malas nak wat entry lagi la....entah apa dah jadi pun tak tau la... tapi hani selalu masuk gak kat blog kekawan baca entry dan klik walau pun hani tak tgal msej di box...
lepas balik dari kg ni ..bayak pula open house yang di buat kawan2 nak tak nak kna la pegi juga...
bila dah pegi biasa la..semuanya dimakan..bila dah kenyang ..mata pula main peranan...tu yang jadi bertambah malas tu.....
semlm last pegi jamuan raya kat kem...tahun ni rasa macam meriah sikit..
layan je beberapa pic yang hani ambil ni...
Ni masa mkn ..makannya boleh la tahan....yang bestnya budak2 la...
Dalam 20 minit tgah mkn..datang pula 2 orang badut naik keta mini comel...bawak belon apa lagi budak2 ni terus hilang..yang tgh mkn pun lari ikut si badut nak kan belon ...
suasana dah hiruk piruk jadinya dngan budak2...
bayak aktiviti yang dia org buat tapi hani tak dapat nak letak sbb pic dia kabur...biasa la tangkap guna tel kesayanggan je..huhuhu...
majlis selesai dalam kul 11 mlm...
ujan mula turun renyai2.. semua duduk kat dalam kemah sambil tgok bunga api last untuk penutup...

habis je bunga api meletup kat atas tu ...semua org bersurai..ada yang berlari2 ujan termasuk la hani..ujan dah mula lebat....

5 comments:

Lagenda said...

Jamuan dlm kem?? Kem askar Sirajuddin ke?? Oh..keciknya dunia nih yek...isk.isk..isk

wadud@duad said...

huhuhu.. lama xnampak update blog..:D
hehehe..
best la makan2, leh tambah lagi berat badan kat wadud, :p
huh.. macam dah lapar je perot wadud..:D

M a W a D D a H said...

wahh..bestnya makan2...siap ade badut dan bunga api ha..meriah...

adah baru pas g makan open house..:)

AzrinBME said...

Hari Raya Gathering pun ada badut that something new ;-)

S..U..D..@..I..S said...

meriah jamuan raya tuu ada badut lagi...