Klik-klik tahu, tolong menolong

Sunday, June 6, 2010

DAPAT CEK DARI NUFNANG.......

Salam semua kekawan...Dalam sibuk melakukan aktiviti harian hani mmg dah kurang blogwalking ni..kekadang ada masa je hani blogwalking tu pun dalam 2 atau 5 blog je yg dapat masuk lihat2 dan baca...
Ptg Khamis dalam keadaan penat baru balik dari offis ..terpandang peti surat ada 3 surat..capai dan campak atas sofa..sbb semua nama hubby..Surat yg nama Hani tau apa..he3 buku evon je la...
dah siap mandi baru la g tggok surat tu..bila buka je satu surat pertama terpandang satu cek..yg tertera nama nufnang..he3 ..suka sangat walau pun RM nya tak bayak pun..lepas la bli t-shirt dan jents ..ha3..

Berblog ni pun suka2 je bila dah dapat hasil walau pun sikit mmg rasa puas hati....tapi ni cek yg pertama Hani tggu cek yg kedua pula....
TUNGGU JE LA........

25 comments:

shameel Iskandar said...

Tahniah. Seronaknya dpt cek dru nuffnang

AMIRA IS MIRA said...

besssstnye...tak sabar nak dpt cek jugakkkkk

RoMz said...

dah dapat cek dari nuff tue.. best nye..

sweeTSour said...

bestnya dpt cek dr nuff...xpernah dpt lagi ni..huhu

Ezad said...

huhu.. nuffnng awl cshout.. he.. tgu smpai nak raye cshout bnyk ckit.. hehe

rutikeben said...

wohooooooooo

best2

ni pun tgh tggu cek gak

Zaidah said...

tahniah....seronoknyer dapat cek...

OEN-OEN said...

wah selamat yang dapet lembaran-lembaran, hehe..

Mijie said...

tahniah dah dpt cek..blh enjoy2 kan..hehe..:)

maCy said...

bin mansor.. bapa kite same kah..hee

MisterXWebz said...

untuk tu, marilah kita pesta makan kakak hani hahahaha :D

✿nenek moden✿ said...

hehe..best nyee kak..kita share nak?hehe

azie said...

tahniah akak dh dpt cek dr nuff hehe, bile nk blnja azie ni haha

911 said...

tahniah... memang best dpt cek..

pak long said...

salam...
dapat jugak rasa duit nuff..kiter bila la nak merasa..

alang said...

hehe. Congrate ya.

mahira oya said...

bestnya..x pnah dpt..haish..
congrats!

sop said...

tahniah..
bila nak cukup 1k ni nak check out..huhuhhu

wadud@duad said...

senang je, software tu untuk blogwalking, kira senang la nanti hani nak blogwalking, free jer, wadud tengah cari orang nieh, join ekh :)

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/blogtrack-aka-blogwalking-software.html

si[jari] telunjuk said...

bestnye dh dapat..cik jari dh penat menanti..ntah bile la agaknya cek nk smpai....

azremy said...

tungu punya tunggu

M!Er4N said...

awalnya cashout nuffnang.hehe.tunggu la beratus-ratus dulu baru best :)

gadis comel said...

bestnya.


byk tak dapat? huhu.


jeles. :(

Megat Shah said...

aaaa..nak jugak...berusaha2!!

sop said...

tahniah.. bila nuff aku nak cecah 1k nih.. huhuhhu